Centraal in Nederland, dichtbij Amsterdam

Zoekt u een gunstig geprijsd driesterren hotel, een hotelkamer met alleen logies of logies/ontbijt in de buurt van Amsterdam en stelt u tegelijkertijd prijs op gemoedelijkheid en rust, dan zit u goed in Abcoude. 


Hotel Abcoude is een kleinschalig en prettig familiehotel, vlakbij Amsterdam en grenzend aan Amsterdam Zuid-Oost. Ook als u een vergaderlocatie of conferentieruimte zoekt, dan is het goed om te weten dat het hotel beschikt over een moderne en goed geoutilleerde vergaderzaal.
 
Plaatsen in de buurt van het hotel
Andere plaatsen en streken in de nabije omgeving van Hotel Abcoude zijn onder meer Driemond, Baambrugge, Wijdemeren, Nederhorst den Berg, Vreeland, 's Graveland, Vinkeveen, Loenen, Loenersloot, Weesp, Mijdrecht, Nigtevecht, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Bijlmermeer, Amstelveen, Baambrugse Zuwe, Nieuwer ter Aa, Ouder Amstel, Kerklaan, Maarsen, Diemen, Gaasperdam, Watergraafsmeer, Schiphol, Bullewijk, Nijenrode (Nyenrode), Maarssen, Maarssenbroek, Holendrecht, De Omval, Reigersbos, Rivierenbuurt, Loosdrecht, Kortenhoef, Vinkenkade, Uithoorn, Amsterdamsebos, Amsterdam Zuid, Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen en Het Gooi.
 
Plassen en riviertjes in de directe omgeving
Het hotel heeft ook veel water in de directe omgeving: plassen, riviertjes en kanalen. Een greep: Abcoudermeer, Ouderkerkerplas, Angstel, Vecht, Naardermeer, Gein, Vinkeveenseplassen, Loosdrechtse Plassen, Wijde Blik, Amsterdam-Rijnkanaal, Amsterdamse grachten, het IJ, Gooimeer, IJsselmeer.
 
Internet
Alle kamers beschikken over draadloos internet via WIFI.
 
Snelwegverbindingen in de buurt
Uitvalswegen: A2 en A9. U heeft dus een snelle verbinding met grote steden als Utrecht, Amsterdam en Haarlem.
 
Eigen parkeerterrein
Het hotel heeft een eigen parkeerterrein en ook in de buurt kunt u gemakkelijk parkeren (gratis).
 
Boek online uw hotelverblijf in Amsterdam