• Weekendarrangement

  Hotel Abcoude kent een speciaal weekend arrangement. Bij aankomst op vrijdag of zaterdag tussen 1 oktober en 15 april kunt u gebruik maken van dit speciale tarief.

  Boek nu
 • Onze Kamers

  De prettig ingerichte kamers zijn voorzien van alle comfort zoals bad, douche, radio, TV, minibar, telefoon en tegen vergoeding Hotspot Internet Service.

  Bekijk onze kamers
 • Omgeving

  Gelegen in het centrum van Abcoude tegenover de schitterende 15e eeuwse Dorpskerk is Hotel Abcoude dé plek om zowel de “bright lights” van Amsterdam Centrum op te zoeken als wel de landelijk groene omgeving van “Het Groene Hart”.

  Lees verder

Welkom bij Hotel Abcoude

Gemoedelijke gastvrijheid onder de rook van Amsterdam. Een uniek hotel aan de rand van Amsterdam, op een steenworp afstand van het bedrijvige Amsterdam Zuid-Oost.

Met de bruisende centra van Amsterdam en Utrecht onder handbereik is Hotel Abcoude zowel voor de zakelijke als particuliere gast een uitstekende uitvalsbasis.

In het sfeervolle centrum van Abcoude waar de riviertjes het Gein en de Angstel samenstromen, vindt u Hotel Abcoude gelegen aan de voet van de schitterende 15e eeuwse Dorpskerk.

Het dorpje Abcoude, met haar rijke geschiedenis die terug gaat naar de 11e eeuw, treft u aan de rand van het “Groene Hart” van Nederland waar het heerlijk fietsen, wandelen en varen is... U komt hier heerlijk tot rust, terwijl er in de directe omgeving veel gezelligheid te beleven valt. 

Expedia

Zeer goed: 4.2 / 5

""Goed hotel, alles was keurig. Goed uitgebreid ontbijt""
Tripadvisor

Heel goed: 4,0

"“Overnachting in de buurt van park & ride's Amsterdam”"
Booking

Erg goed: 8.1

""Mooie locatie, prima faciliteiten""