Lang weekend weg

Wie een bruisend weekend in Amsterdam wil combineren met de rust van een landelijk gelegen hotel, doet een goede keuze met Hotel Abcoude.

Hotel Abcoude is een comfortabel maar voordelig drie sterren hotel. Gelegen in het centrum van het gezellige dorp Abcoude, is het de plek bij uitstek als uitvalsbasis voor leuke uitjes richting de stad of de natuur in.
 
Midden in de natuur
Abcoude ligt aan het Noord-Hollandpad, een gemarkeerde langeafstands-wandelroute van De Cocksdorp op Texel naar Huizen in Het Gooi. En er is meer te beleven: denk aan het Liniepad, een fortentocht, de Veenplassenroute en de Geinroute. Houd u van fietsen? Haal uw hart op! Geniet van uitgestrekte prachtige natuurgebieden in de directe omgeving waaronder de Vinkeveense Plassen, de Loosdrechtse Plassen, het Naardermeer en het Gooi (een uitgestrekt gebied van bos en heide met schilderachtige dorpjes als Laren en Blaricum).
 
Bezienswaardigheden Amsterdam
De eindeloze mogelijkheden van Amsterdam hoeven we u natuurlijk niet te uit te leggen, want u kent uiteraard alle bijzondere bezienswaardigheden van onze hoofdstad: de cafeetjes in de Jordaan en de Pijp, de typische Amsterdamse grachten, het wilde nachtleven op de Wallen, het prachtige Centraal Station, de gezellige Haarlemmerdijk, de hectische Kalverstraat, de toonaangevende musea en het Anne Frankhuis. Die kent u niet? Reserveer hieronder dan meteen uw lang weekend uit!
 
Draadloos internet
Ook al komt u voor de rust, tijdens uw verblijf in het hotel bent u desgewenst altijd online via een WIFI draadloze internetverbinding.
 
Parkeren
Als u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Waar vind je dat nog in Amsterdam?

Boek een welverdiend lang weekend